ניתן לקבל ולהחזיר ערכות בדיקה בדואר
להזמנת ערכה
יש לי או אין לי קנדידה?
ברפואה לא מנחשים!

לבדיקה במעבדה רשמית ומוסמכת.

בדיקת קנדידה

 

 



התרבות קנדידה במעיים
 

התרבות קנדידה במעיים

תאריך: 17.10.13
דבר נוסף המאפיין התרבות קנדידה במעיים, הוא מצב פלורת המעיים שלנו. היחס הוא 80 אחוז של חיידקים חיוביים וחיוניים המגנים מפני פולשים כמו פטריות חיידקים ו 20אחוז של אוכלוסייה מורכבת מחומרים פתוגנים. אז מה המפתח לחיים בלי קנדידה ? קודם כל תזונה נכונה. נשמע משעמם, תזונת קנדידה וכדאי שתהיה נכונה

התרבות קנדידה במעיים
שאלת השאלות של התרבות של קנדידה ומניעתה ?
בכדי  לענות על השאלה קודם כל אנחנו צריכים להבין מה גורם לריבוי לא רגיל של הפטריה בגוף האדם . קנדידה הופכת סוכר לאלכוהול ול-  CO2 .  איפה ומתי ?  בכל מקום ותמיד. למה ? ככה. זה פשוט מה שהיא עושה, גורמת לתסיסה. תסיסה בבטן זה דבר לא נעים: לחץ, גזים, בטן נפוחה , שלשולים, קרקורים ועוד..
איזה סוכר הקנדידה אוהבת?  זה לא משנה לה , כל עוד זה סוכר אמתי  ולא משהו כמו סטיביה .הפורמולה לתסיסה מוצלחת : גלוקוז + שמרים = אלכוהול + ופחמן דו חמצני Co2) ).במילים פשוטות: תנו לה סוכר והיא תיתן לכם אלכוהול ו Co2 ו- קנדידה.

תזונת קנדידה נגד התרבות
אם זה ככה , אז מה המפתח לחיים בלי קנדידה ?  קודם כל תזונה נכונה.
נשמע משעמם, תזונת קנדידה וכדאי שתהיה נכונה....מי חושב על זה בכלל. אוכלים מה שטעים , לא?   בהחלט. גם הפטריה חושבת ככה. אוכלים מה שטעים ומייצרים תסיסה. זה לא מחלה , זו תוצאה .
כמה שיותר מתוק , יותר תסיסה ואלכוהול...וערפול, עייפות, ונפיחות ...מה זה תזונה נכונה?  מזון שמוציא את המקסימום מהיכולות הטבועות בנו: בריאות , חדות, מקוריות אינטלקטואלית, עדינות , זכות רגשית, כושר, ויופי פיזיולוגי .
מזון נכון נותן לכם ויטמינים , מינרלים ,שמנים טובים  וחלבונים הכרחיים . זה דווקא המזון הנכון שמעצב את הגוף באופן אטרקטיבי, בריא, חזק, ולא  מאפשר לקנדידה להתרבות.
ציפיתם לפתרון אחר? ברור, אבל את הגוף אי אפשר לרמות . הוא חכם ולא מאמין לפרסומות  המנסות לשכנע אותו  שהוא לא יכול להתקיים  בלי קולה, פיצה, המבורגר, פסטה , גלידה, עוגה, בגט, קפה וכו…הוא פשוט מגיב עם האמת הטבועה בו. הרבה מדי סוכר וג'אנק ?  הוא תמיד יגיב עם תסיסה.   עכשיו לכו ותשנו אותו.
דבר נוסף המאפיין התרבות קנדידה במעיים, הוא מצב פלורת המעיים  שלנו. היחס הוא 80 אחוז  של חיידקים חיוביים וחיוניים המגנים מפני פולשים כמו פטריות חיידקים ו 20אחוז  של אוכלוסייה מורכבת מחומרים פתוגנים. כל עוד הצמחייה במעיים שלנו מאוזנת.
מה גורם  לאיזון פלורת המעיים? שוב – תזונה נכונה.
 ומה הגורם לחסר איזון ומאפשר ריבוי פטריות
 תזונה לא מתאימה לצרכים שלנו ,תזונה ההורסת את החיידקים החשובים שבמעיים שלנו, כמו כל הג'אנק המעובד והמלאכותי, אוכל שאין בו זכר של אמת וחיות.
 אבל גם תרופות כימיות כמו גלולות ,אנטיביוטיקה , סטרואידים ועוד.. מתערבים באיזון העדין של פלורת המעיים שתלוי באופן ישיר  ברמת  PH נכונה ומאוזנת. סביבה חומצית מדי מאפשרת לפטרייה לצמוח ולחיידקים הטובים לההרס.
אבל אנטיביוטיקה צריך פה ושם ? נכון.   אבל יחד עם פרוביוטיקה ותזונה אנטי-פטרייתית , המונעת ריבוי של קנדידה.
אין פה הוקוס פוקוס . הכל תלוי במה שאנחנו אוכלים ושותים, אז האם אפשר למנוע את ההתרבות?
כן!  ראינו שאפשר.
 אם רוצים..
אני אשמח לבנות איתכם ביחד תכנית לאורח חיים בריא שמתאימה לאופי ולצרכים האישיים שלכם – תכנית שלא רק מונעת התרבות של הקנדידה בעתיד אלא מחברת אותכם עם הטוב שבכם. כי בריאות זו גאולה.
צרו קשר
דניאלה שפי, נטורופתית.
 

אל תהסס/י - לחץ/י כאן להזמנה מיידית של ערכת בדיקת קנדידה אישית בדואר

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

שם אימייל  האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?  כן לא

המעבדה לאבחון קנדידה בבעלות פרטית, וממוקמת בבית החולים אלישע בחיפה. טל: 04-8623901

המידע והתכנים שבאתר אינם מהווים תחליף לייעוץ מקצועי. התכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית,
או תחליף להתייעצות עם מומחה. מידע זה אינו מהווה התוויה רפואית ו/או תחליף לכל טיפול רפואי/תרופתי אחר. בכל שאלה רפואית על המשתמש להיוועץ ברופא המטפל