ניתן לקבל ולהחזיר ערכות בדיקה בדואר
להזמנת ערכה
יש לי או אין לי קנדידה?
ברפואה לא מנחשים!

לבדיקה במעבדה רשמית ומוסמכת.

בדיקת קנדידה

 

 



 

למה אסור לאכול סוכר בדיאטת קנדידה?

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

שם אימייל  האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?  כן לא

 

כמו שאנחנו צריכים אוויר לקיומנו כך פטריית השמר (קנדידה) צריכה סוכר על מנת להתקיים ולהתרבות. שום טיפול לא יכול להצליח אם מצד אחד מנסים להשמיד את הפטריה ומצד שני "מאכילים" אותה ועוזרים לה להתרבות. הקנדידה מסוגלת להשתכפל תוך 10 דקות אם יהיה לה מספיק סוכר ולכן חשוב מאוד להימנע ממאכלים המכילים סוכר בזמן הטיפול.

 

סוכר הוא אחד המזונות העיקריים הגורמים ליצירת חומציות עודפת בגוף. צריכת סוכר מופרזת גורמת לעלייה של אצטילדהיד בגוף. אצטילדהיד זהו נוירו-טוקסין (רעלן שפוגע במערכת העצבים) וקרצינוגן (גורם לסרטן) מוכר, לכן צריכת סוכר אינה מומלצת לכל אדם ובעיקר לאלו הסובלים מקנדידה.

אל תהסס/י - לחץ/י כאן להזמנה מיידית של ערכת בדיקת קנדידה אישית בדואר

המעבדה לאבחון קנדידה בבעלות פרטית, וממוקמת בבית החולים אלישע בחיפה. טל: 04-8623901

המידע והתכנים שבאתר אינם מהווים תחליף לייעוץ מקצועי. התכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית,
או תחליף להתייעצות עם מומחה. מידע זה אינו מהווה התוויה רפואית ו/או תחליף לכל טיפול רפואי/תרופתי אחר. בכל שאלה רפואית על המשתמש להיוועץ ברופא המטפל