ניתן לקבל ולהחזיר ערכות בדיקה בדואר
להזמנת ערכה
יש לי או אין לי קנדידה?
ברפואה לא מנחשים!

לבדיקה במעבדה רשמית ומוסמכת.

בדיקת קנדידה

 

 



 

למה אסור לאכול מוצרי חלב פרה בזמן דיאטת קנדידה?

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

שם אימייל  האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?  כן לא

 

הפטריה "דבוקה" בין הקפלים במעיים ואחד מהקשיים הוא להוציא אותה משם. מוצרי חלב מכילים חלבון הנקרא קזאין, חומר דביק ביותר. עד כדי כך שבנגריות משתמשים בחומר הזה כדי לשפר את השפעת הדבק. החומר עלול לגרום לפטרייה להצמד עוד יותר לדפנות המעיים וע"י כך להפריע לטיפול. ניתן לצרוך מעט מוצרי חלב מעיזים שבהם כמות הקזאין היא נמוכה. בנוסף, במוצרי חלב כמו חלב, גבינה, גלידה, קוטז' ויוגורט נמצא סוכר מרוכז שנקרא לקטוז (סוכר החלב). בתהליך פירוק הלקטוז נוצרת חומצה לקטית שגורמת לגירויים ודלקות בשרירים, בעצמות ובפרקים. היום כבר מקשרים גם בין צריכה מוגברת של מוצרי חלב עם סיכויי גבוה יותר לסרטן השד ולסרטן במעיים.

 

למתקשים להיגמל ממוצרי חלב מומלץ לקרוא את הספר "עזוב ת'עטינים שלי!" של ד"ר אריה אבני, שמפורסם בחינם באינטרנט. תוכלו לרכוש את הספר בגרסה המורחבת "שוטי החלב" בחנויות הספרים.

אל תהסס/י - לחץ/י כאן להזמנה מיידית של ערכת בדיקת קנדידה אישית בדואר

המעבדה לאבחון קנדידה בבעלות פרטית, וממוקמת בבית החולים אלישע בחיפה. טל: 04-8623901

המידע והתכנים שבאתר אינם מהווים תחליף לייעוץ מקצועי. התכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית,
או תחליף להתייעצות עם מומחה. מידע זה אינו מהווה התוויה רפואית ו/או תחליף לכל טיפול רפואי/תרופתי אחר. בכל שאלה רפואית על המשתמש להיוועץ ברופא המטפל