קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

למה אסור לאכול מוצרי חלב פרה בזמן דיאטת קנדידה?

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?

 

הפטריה "דבוקה" בין הקפלים במעיים ואחד מהקשיים הוא להוציא אותה משם. מוצרי חלב מכילים חלבון הנקרא קזאין, חומר דביק ביותר. עד כדי כך שבנגריות משתמשים בחומר הזה כדי לשפר את השפעת הדבק. החומר עלול לגרום לפטרייה להצמד עוד יותר לדפנות המעיים וע"י כך להפריע לטיפול. ניתן לצרוך מעט מוצרי חלב מעיזים שבהם כמות הקזאין היא נמוכה. בנוסף, במוצרי חלב כמו חלב, גבינה, גלידה, קוטז' ויוגורט נמצא סוכר מרוכז שנקרא לקטוז (סוכר החלב). בתהליך פירוק הלקטוז נוצרת חומצה לקטית שגורמת לגירויים ודלקות בשרירים, בעצמות ובפרקים. היום כבר מקשרים גם בין צריכה מוגברת של מוצרי חלב עם סיכויי גבוה יותר לסרטן השד ולסרטן במעיים.

 

למתקשים להיגמל ממוצרי חלב מומלץ לקרוא את הספר "עזוב ת'עטינים שלי!" של ד"ר אריה אבני, שמפורסם בחינם באינטרנט. תוכלו לרכוש את הספר בגרסה המורחבת "שוטי החלב" בחנויות הספרים.

 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו