קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

מתכונים לדיאטת קנדידה - גרנולה ביתית ללא סוכר

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?


רכיבים:

 

חבילת קוואקר

שקדים שלמים

שקדים קלופים חתוכים

גרעיני דלעת

גרעיני חמניה

אגוזי מלך

פקאנים

חצי כוס שמן זית

 

לערבב הכל (מלבד אגוזי המלך והפקאנים), לשטח על תבנית ולהכניס לתנור לחצי שעה על חום של 180 מעלות. לערבב מדי פעם.

 

כשהגרנולה מוכנה להוסיף את אגוזי המלך ואת הפקאנים.

 

*ניתן לאכול את הגרנולה עם יוגורט עיזים ואגס/קיווי חתוך או יחד עם חלב סויה/עיזים/שקדים חם/קר.