קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

מתכונים לדיאטת קנדידה - אדממה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?

 

אדממה = פולי סויה בתרמיליהם, נוהגים להגיש במסעדות יפניות. ניתן לאכול את האדממה כארוחת ביניים, כמנה ראשונה או כתוספת לארוחה.

 

ניתן לקנות אדממה קפואה בכל סופר (של חברת סנפרוסט/וילי פוד/שדות ירוקים).

 

מבשלים במים רותחים חמש דקות.

 

מפזרים מעל האדממה מלח ופלפל שחור ואוכלים את פולי הסויה שבתוך התרמילים.