בוקר:
יוגורט עיזים עם גרנולה ואגס חתוך.
לחם מקמח כוסמין/שיפון טבול בשמן זית עם פרוסות של עגבניות עם בזיליקום טרי.
לחם מקמח כוסמין/שיפון מלא עם חביתה וירקות/ממרח פסטו/ביצה קשה/טחינה/אבוקדו.
סלט טונה עם בצל, גמבה, תירס, מלפפונים חמוצים במלח.
דייסת קוואקר עם חלב סויה (לא ממותקת)/מים עם תפוחים.
ביניים:
פרכיות אורז עם טחינה, ביצה קשה וירקות.
שקדים, אגוזים, קשיו.
תפוח/אגס.
צהריים:
תבשיל עדשים עם בצל, שום וכורכום + סלט ירקות/ירקות מבושלים.
אורז מלא עם ירקות מאודים ודג על הגריל.
קינואה עם בצל, אפונה, גמבה וחתיכות פרגיות.
פלפל ממולא עם אורז מלא, או קישוא ממולא באורז מלא עם רסק עגבניות
(ללא סוכר!!!!).
ירקות מוקפצים ברוטב סויה (ללא שמרים) עם טופו וקשיו.
במסעדה: פרגיות, חזה עוף, שווארמה בלי פיתה, צ'יפס, סלט, מרקים (ללא שמנת וגבינה), דג.
נשנושים:
תפוצ'יפס (לא להגזים! ורק בשעת משבר).
פירכיות אורז עם זעתר.
תפוח אפוי עם קינמון ואגוזי מלך.
ערמונים
אדממה (פולי סויה בתרמילים שלהם).
ערב:
מרקים: מרק בצל, שעועית, ירקות, עוף, בטטה ודלעת עם ג'ינג'ר.
פשטידות עם קמח כוסמין/שיפון/כוסמת מלא: ברוקולי, כרובית, גזר, בטטה, תירס.
פיצה מקמח מלא עם גבינת עיזים, עגבניות, בצל ושום.