קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

למה אסור לאכול סוכר בדיאטת קנדידה?

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?

 

כמו שאנחנו צריכים אוויר לקיומנו כך פטריית השמר (קנדידה) צריכה סוכר על מנת להתקיים ולהתרבות. שום טיפול לא יכול להצליח אם מצד אחד מנסים להשמיד את הפטריה ומצד שני "מאכילים" אותה ועוזרים לה להתרבות. הקנדידה מסוגלת להשתכפל תוך 10 דקות אם יהיה לה מספיק סוכר ולכן חשוב מאוד להימנע ממאכלים המכילים סוכר בזמן הטיפול.

 

סוכר הוא אחד המזונות העיקריים הגורמים ליצירת חומציות עודפת בגוף. צריכת סוכר מופרזת גורמת לעלייה של אצטילדהיד בגוף. אצטילדהיד זהו נוירו-טוקסין (רעלן שפוגע במערכת העצבים) וקרצינוגן (גורם לסרטן) מוכר, לכן צריכת סוכר אינה מומלצת לכל אדם ובעיקר לאלו הסובלים מקנדידה.

 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו