שניצל דג
מפשירים 8-10 דגי סול (רצוי להכין כמות גדולה ולהקפיא).
סוחטים לימון על הדגים ומשאירים אותם עם המיץ לפחות חצי שעה.
שוטפים במים את הדגים.
מכינים מראש:
צלחת עם קמח מלא
צלחת עם 3 ביצים, כף חרדל ומעט מלח.
צלחת עם פירורי לחם מקמח מלא (ניתן למצוא בסופר רגיל)
מצפים את הדג בקמח, לאחר מכן בביצה ובסוף בפירורי לחם ומטגנים במעט שמן זית (ממש כמו שניצל רגיל).
שעועית ירוקה
מבשלים שעועית ירוקה במים רותכים עד שהיא מתרככת ומסננים את המים.
לרוטב: מטגנים בצל, מוסיפים 2 שיני שום חתוכות, וקופסת שימורים עם עגבניות מרוסקות (לא רסק עגבניות).
מתבלים עם תבלין קארי ומעט מלח ומערבבים עם השעועית.