קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

מתכונים לדיאטת קנדידה - פיתות זעתר מקמח מלא

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?

 

הכנת הבצק: חצי קילו קמח מלא חיטה/שיפון/כוסמין, כוס וחצי מים, 3 כפות שמן זית, בצל בינוני קצוץ (אפשרות). מערבבים את כל החומרים ולשים עד לקבלת בצק אחיד. משטיחים את הבצק עם מערוך ויוצרים עיגולים.

 

מערבבים יחד שמן זית, זעתר ולימון עד לקבלת ממרח ומורחים מעל הפיתות בנדיבות.

 

מכניסים לתנור/טוסטר אובן על 180 מעלות למשך 15 דקות.

 

אם הפיתות יוצאות יבשות, לשפוך עוד קצת שמן זית לאחר ההוצאה מהתנור.

 

מומלץ לאכול את הפיתות עם טחינה.