קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  תזונה לקנדידה מירי 12:22 30/06/11
הייתי אצל דניאלה שפי, ויש לי מס' שאלות לגבי המזון:
1. לחם שיפון- האם זה בסדר המרכיבים של הלחם שאני אוכלת :קמח שיפון מלא,חיטה מלאה, קימל, לתךת, מלח, גלוטן, מחמצת טבעית, השאלה שלי לגבי הלתת, הבנתי שזה חומר המתוק שמופק מהשעורה , האם זה בסדר?
2. יש לציין שהלחם של ד"ר מרק משיפון שאתם מציעים, עשה לי עצירות, אולי בגלל שיש לו מעט מאוד סיבים תזונתיים (0.9 ל100 גרם) ?
3. עשב שעורה- אני שותה כל בוקר,האם זה בסדר? הרכיבים: אבקת מיץ עלי שעורה צעירים,מלטודקסטרין (פחמימה מורכבת), אורז חים?
3. לגבי ממרח עגבניות שגם המלצתם באתר, אחד הרכיבים הוא שמן צמחי חוץ משמן זית, האם זה בסדר ?
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   תזונה בזמן טיפול בקנדידהשליחת דוא"ל לכותב ההודעהענת טל 23:20 06/07/11
1. לתת - לא מומלץ.

2. חשוב מאוד לשתות הרבה מים כשאוכלים תזונה שמבוססת על דגנים מלאים. זאת יכולה להיות הסיבה לעצירות. יכול להיות שפשוט הלחם לא מתאים לך. נסי לחם שעשוי מקמח כוסמין.

3. אין בעיה עם עשב שעורה, אבל מלטודקסטרין לא מומלץ.

4. ממרח עגבניות עם שמן צימחי - בסדר גמור. עדיף להכין לבד, זה מאוד פשוט: במעבד מזון שמים עגבניות מיובשות, שן שום, 5 עלי בזיליקום ושמן זית (להוסיף לאט עד שמגיעים למרקם הרצוי).

ענת טל
נטורופתית (N.D)
http://www.1818.co.il/index2.php?id=87&lang=HEB


 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו