תזונה לקנדידה | מירי | 12:22 30/06/11 | |||||
הייתי אצל דניאלה שפי, ויש לי מס' שאלות לגבי המזון:
1. לחם שיפון- האם זה בסדר המרכיבים של הלחם שאני אוכלת :קמח שיפון מלא,חיטה מלאה, קימל, לתךת, מלח, גלוטן, מחמצת טבעית, השאלה שלי לגבי הלתת, הבנתי שזה חומר המתוק שמופק מהשעורה , האם זה בסדר? 2. יש לציין שהלחם של ד"ר מרק משיפון שאתם מציעים, עשה לי עצירות, אולי בגלל שיש לו מעט מאוד סיבים תזונתיים (0.9 ל100 גרם) ? 3. עשב שעורה- אני שותה כל בוקר,האם זה בסדר? הרכיבים: אבקת מיץ עלי שעורה צעירים,מלטודקסטרין (פחמימה מורכבת), אורז חים? 3. לגבי ממרח עגבניות שגם המלצתם באתר, אחד הרכיבים הוא שמן צמחי חוץ משמן זית, האם זה בסדר ? |
|||||||
תזונה בזמן טיפול בקנדידה | ענת טל | 23:20 06/07/11 | |||||
1. לתת - לא מומלץ.
2. חשוב מאוד לשתות הרבה מים כשאוכלים תזונה שמבוססת על דגנים מלאים. זאת יכולה להיות הסיבה לעצירות. יכול להיות שפשוט הלחם לא מתאים לך. נסי לחם שעשוי מקמח כוסמין. 3. אין בעיה עם עשב שעורה, אבל מלטודקסטרין לא מומלץ. 4. ממרח עגבניות עם שמן צימחי - בסדר גמור. עדיף להכין לבד, זה מאוד פשוט: במעבד מזון שמים עגבניות מיובשות, שן שום, 5 עלי בזיליקום ושמן זית (להוסיף לאט עד שמגיעים למרקם הרצוי). ענת טל נטורופתית (N.D) http://www.1818.co.il/index2.php?id=87&lang=HEB |
|||||||
פורום קנדידה
עדכונים בנושא הקנדידה
הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי
רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו? אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו