לעיסת עלי סטיביה בדיאטת קנדידה | שכנה של פסי | 22:35 01/07/11 | |||||
אני מגדלת סטיביה בעציץ (צריך הרבה מים) ומכינה ממנו תרכיז. מצאתי שמדי פעם נחמד לי ללעוס כמה עלי סטיביה להרגשת מתיקות בפה. (ובסוף בולעת).
האם יש איזה בעיותיות עם שימוש כזה? שאלה נוספת? האם חומציות יתר בקיבה נגרמת על ידי קנדידה או שלהפך הקנדידה התעצמה בעקבות החומציות (האם יש דרך למדוד מידת חומציות בקיבה?) תודה מראש על התשובות |
|||||||
לעיסת עלי סטיביה | ענת טל | 20:21 25/07/11 | |||||
את יכולה ללעוס עלי סטיביה חופשי.
אנחו יודעים שקנדידה גורמת לחומציות יתר במעיים ובשאר רקמות הגוף וגם שחומציות יתר מספקת תנננאים טובים להתיישבות ולהתרבות הקנדידה. במקרה של חומציות בקיבה, אנחנו רואים בקליניקה שמופיעים יחד עם הקנדידה שני המצבים - גם עודף חומציות בקיבה וגם חוסר חומציות. עד כמה שידוע לי לא ניתן למדוד את רמת החומציות בקיבה אבל כן יש דרך לאבחן האם האדם סובל מעודף או מחוסר על סמך סימפטומים. ענת טל נטורופתית (N.D) http://www.1818.co.il/index2.php?id=87&lang=HEB |
|||||||
פורום קנדידה
עדכונים בנושא הקנדידה
הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי
רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו? אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו