קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  שאלהשליחת דוא"ל לכותב ההודעהאירית 13:20 30/08/11
האם אפשר לאכול קרקרים מדגנים או חיטה מלאה המכילים
חיטה ,שיפון ,שעורה תירס ושבולת שועל.

תודה
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   אחת שיש לה קנדידה ומודעת מאוד למוצרים שמותריםשירי 15:21 30/08/11
בעיקרון חיטה מלאה שיפון מלא מותר ברוב הקרקרים שמוכרים בחנויות הרגילות מלבד הקרקים של ד"ר מרק ועוד סוג מסויים שנמכר בחנויות הטבע רובם מכילים גם עוד רכיבים אסורים אך יש קרקרים שמוכרים בסופרים שכן מותרים חשוב לשים לב שכתוב חיטה מלאה, שיפון מלא והדגש על מלא כי יש קרקים שכתוב רק שיפון או רק כוסמין ואנחנו צריכים שזה ייהיה מלא יש קרקר של חברת אדמה שמכיל רק קמח כוסמין ומים (הוא מכיל גלוטן)הוא דווקא לא רע בכלל יש בו קצת טעם של מצה כשטועמים אותו נזכרים במצה עם הממרח שוקלד אני מצאתי אותו בסניף של מגה יש עוד קרקר שמכיל שיפון מלא פשטן רוזמרין וכו' אני לא זוכרת את החברה אבל זכור לי שזה עטיפה צהובה כתוב עליו קרקר שיפון דניאלה השיבה לי שזה מותר מקווה שעזרתי לך בכל אופן תמיד תשימי לב לרכיבים שאין בזה לתת או ממתיקים כלשהם צבעי מאכל וחומרים משמרים ושהדגנים אכן מלאים.


 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו