קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  מותר ואסור..תמי 15:00 31/10/11
שלום,
רציתי לדעת:
1. האם יש להשיג פירורי לחם או פירורים אחרים בשביל שניצלים או קציצות שמותרים בדיאטת קנדידה? לי באופן אישי הורידו כל מוצרי חיטה..
2. אני ממש מרגישה צורך באיזשהו נישנוש מתוק כמו עוגה ועוגיות, יש מתכון טוב עם קמח כוסמין וסטיביה במקום סוכר?
3. איזה שמן מותר חוץ משמן זית?
ורק לוודא- אפונה מותר נכון?
תודה תמי
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   לתמי- מבינה מאוד בקנדידה ויכול לעזור -את יכולה להסתמך עליאחת שיש לה קנדידה 14:39 01/11/11
1.אני יודעת שיש פירורי לחם מקמח מלא אבל אני משערת שזה קמח חיטה אולי תנסי בחנויות טבע
2. אני אולי יכולה לעזור לך אני אתן לך 2 מתכונים ותבדקי מה מתאים לך יש מתכון שהוא נעשה עם קמח תופח רגיל וסוכר ומוסיפים לקישוט עוד כמה דברים אבל אני ניסיתי אותו עם קמח תופח מלא(דניאלה אמרה שמותר- ענת אמרה שמותר רק לא להגזים כי יש בו חומרי תפיחה אומנם זה לא שמרים אך עדיין לא בריא במיוחד)אם יש קמח תופח מלא שהוא לא מקמח חיטה אז זה יהיה לך טוב אני חושבת שהקמח תופח שאיתו אני מכינה הוא מקמח תופח מחיטה מלאה תבדקי בסופרים זה כך :
4כפות קמח תופח מלא,3כפות שמן זית או 20גרם חמאה, ביצה אחת,3כפות מים או חלב או מיץ אני משתמשת בחלב סויה, במתכון המקורי שמים 4 כפות סוכר את יכולה להחליף בסטיביה הבעיה היא שצריך לשים המון טיפות של סטיביה כדי שזה יצא בטעם מתקתק אפילו מעט מתיקות לערבב את הכל לקחת ספל- כוס חרסינה מצויין לזה לשמן מעט את הכוס להכניס את הבלילה ולשים במקרוגל ל-3 דקות תראי שהעוגה מתנפחת - עולה ויורדת לא להיבהל בגלל שזה קמח מלא אפשר לשים טיפה יותר מהחלב או המים יש עוד דברים ששמים אח"כ ליקשוט במתכון המקורי אבל זה אסור בקנדידה אז לא אני גם ניסתי לקחת תפוח לקלף את הקליפה אבל לגמרי כי אחרת יצא לך חמוץ לחתוך את התפוח לקוביות קטנות מאוד ולהכניס לבלילה כך זה נותן יותר מתיקות במידה והסטיביה לא מספיקה קשה לדעת כמה לשים צריך תמיד לנסות.
מתכון נוסף:
זה רשום באתר כמתכון לציפוי לטופו מעין שניצל אך ניסתי זאת גם בלי הטופו רק עם סטייביה ויצא אחלה המתכון:
כוס קמח מלא,3/4 מים קרים מאוד, חלמון ביצה(הצהוב)לערבב הכל לשים סטיביה כמה טיפות שיסיפיקו על מנת שיצא מתקתק הבלילה צריכה להיות סמיכה מאוד לחמם שמן במחבט לקחת מעט בכפית או כף ולהניך במחבט כמו קציצה ולטגן משני הצדדים יוצא לא רע כמובן לא כמו עוגיות אמיתיות אבל גם משהו כשאסור..
3, עד כמה שאני יודעת מותר רק שמן זית יש שיגדו שמותר עוד שמנים אבל מבירור מקיף עדיף רק שמןזית, אפונה מותר מותר את כל סוגי הקטניות ואף מומלץ. מקווה שעזרתי
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   מותר ואסורשליחת דוא"ל לכותב ההודעהענת טל 23:30 02/11/11
יש בחנויות טבע פירורי לחם מקמח כוסמין מלא.

ניתן לצרוך כל שמן שמופק בכבישה קרה. בסופר הרגיל יש רק שמן זית אבל בחנויות טבע ניתן למצוא שמנים נוספים בכבישה קרה.

ענת טל
נטורופתית (N.D)
http://www.1818.co.il/index2.php?id=87&lang=HEB