מותר אסור | ליבי | 21:58 15/11/11 | |||||
האם מותר לאכול את המזונות הבאים ?: סירופ אגבה , חמוציות ללא סוכר , סטיביה , תחליף קפה משעורה אורגנית , גבינות עיזים גם קשות, קמח חיטה מלא , מסטיק ללא סוכר , מיץ גזר סחוט טבעי , בטטה , טופו ,אדממה , חטיף טרה שעשוי מתפוחי אדמה , סלק ושמן חריע , בנוסף אשמח לדעת למה אסור טונה בשמן , ולמה ההנחיות שונות הין המטפלים לגבי חיטה טופו וגבינות עיזים . אובחנה אצלי קנדידה בנרתיק , הטם יד קדר בין פרולקטין גבוהה לנוכחות בנרתיק או בכלל לקנדידה תודה רבה
|
|||||||
מותר ואסור | ענת טל | 22:41 23/11/11 | |||||
סירופ אגבה - לא מומלץ.
חמוציות ללא סוכר - לא מומלץ, כולל חמוציות ממותקות ברכז תפוחים. חמוציות מיובשות בלבד וללא כל תוספת - מותר. סטיביה ותחליף קפה משעורה - מותר. גבינות עיזים - מותר, מומלץ כמה שפחות. גבינות קשות - עם עובש - לא מומלץ. ניתן לצרוך בולגרית עיזים, פטה עיזים. קמח חיטה מלא - מותר. מסטיקים מכל סוג - מאוד לא מומלץ (גם למי שלא סובל מקנדידה). מיץ גזר, בטטה, טופו, אדממה - מותר. חטיף טרה - לא מומלץ. טונה בשמן - השמן לא איכותי ולכן אנחנו ממליצים להימנע ממנו. את צריכה לשאול את המטפלים שאוסרים על הצריכה של המזונות האלו. יכול להיות מכיוון שיש אנשים שרגישים לחיטה, סויה או מוצרי חלב ולכן לחלק מהמטופלים מורידים אותם מהתפריט (ובצדק). אין קשר בין פרולקטין גבוה לבין קנדידה בנרתיק, אבל יש קשר בין חוסר באסטרוגן לקנדידה בנרתיק. לעיתים רואים אצל נשים מניקות (זה הזמן שהפרולקטין גבוה) חוסר באסטרוגן וזה משפיע על הנרתיק. בכל מקרה שניהם לא קשורים לקנדידה במעיים. ענת טל נטורופתית (N.D) http://www.1818.co.il/index2.php?id=87&lang=HEB |
|||||||
פורום קנדידה
עדכונים בנושא הקנדידה
הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי
רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו? אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו