קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  תזונה סיוון 00:15 10/02/13
התחלתי טיפול+דיאטה לפני כשבועיים (קנדידה בדרגה 4) ואני תוהה אם העובדה שאני צורכת רק מזונות עשירים בסיבים וכאלה שעשויים מקמח מלא וכו' גורמת לגזים, נפיחות ועצירות. בעיקר בהתחשב בזה שאף פעם לא הייתי אוכלת כל כך הרבה מזונות מהסוג הזה קודם והייתי צורכת מוצרי חלב שהיו עוזרים לי "לנקות" את המעי בגלל שיש לי רגישות קלה ללקטוז. אשמח לעזרה, תודה.
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   סיבים תזונתייםשליחת דוא"ל לכותב ההודעהענת טל 10:22 18/02/13
סיבים תזונתיים הם אחד הדברים הכי בריאים בתזונה שלנו.יש חברות שבהן צריכת הסיבים היא פי 5 מהצריכה המומלצת בישראל. מעכרת עיכול תקינה לא רק מסוגלת להתמודד עם כמות גדולה של סיבים, זה גם מאוד טוב לה.

עם זאת, כאשר מערכת העיכול לא מתפקדת בצורה אופטימלית, לעיתים קשה לעכל סיבים ואז זה עלול לגרום לסימפטומים שונים במערכת העיכול כמו גזים. עצירות יכולה להגרם אם לא צורכים מספיק נוזלים יחד עם הסיבים.

אם את סובלת מגזים וזה אכן בגלל צריכת סיבים מרובה, מומלץ להתחיל לצרוך מזונות עם סיבים שיותר קלים עיכול כמו למשל: במקום ירקות טריים, לצרוך ירקות מבושלים, קינואה, אורז עגול מלא יותר קל לעיכול מסוגי האורז המלא האחרים. וכמובן לשתות הרבה מים או תה.

ענת טל
נטורופתית (N.D)
http://www.1818.co.il/index2.php?id=87&lang=HEB


 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו