קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  שאלה לגבי צריכה של טחינה בדיאטת הקנדידה (אני יודעת שמותר אך יש לי כמה שאלות בעניין)בתאל 20:40 17/06/13
שלום לך ענת! אני יודעת שמותר טחינה בדיאטת הקנדידה רק עכשיו אני שמתי לב למשהו שהעיר את תשומת ליבי באתר מצוין שמותר טחינה לכן זה מובן שמותר כל סוג למרות שלא מצוין באתר הנחתי שמותר רק משומשום מלא אבל פתאום שמתי לב שיש טחינה משומשום טהור כלומר 100% שומשום טהור ויש 100% שומשום מלא תמיד חשבתי
ש 100% שומשום טהור זה שומשום מלא לפי ההיגיון טהור אבל כשראיתי שיש משומשום מלא סיקרן אותי לבדוק מה ההבדל חיפשתי באינטרנט למרות שאיני בטוחה אבל הבנתי ששומשום טהור הוא אינו טבעי הוא מעובד לכן הוא בצבע בהיר רציתי לדעת האם מותר לצרוך אותו או שחייב רק שכתוב שומשום מלא! ולא שומשום טהור בקיצור האם מותר לצרוך כל סוג של טחינה כי גם שומשום טהור בעצם כל טחינה ברכיבים יש רק שומשום אז איך יכול להיות מעובד אם זה מעובד היה צריך לכתוב.. תודה וסליחה על כל אורך השאלה.
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   טחינה בדיאטת קנדידהשליחת דוא"ל לכותב ההודעהענת טל 14:22 19/06/13
קודם כל, מותר בדיאטת קנדידה לצרוך כל סוג של טחינה - משומשום מלא או לא.

השומשום המלא מגיע יחד עם הקליפה שלו ולכן מכיל ערכים תזונתיים גבוהים יותר מהשומשום רגיל. עם זאת, יש הטוענים שהקליפה של השומשום מפריעה לחלק מהמינרלים להיספג. אני ממליצה לגוון בסוגי הטחינה כדי להרוויח את כל היתרונות.

ענת טל
נטורופתית (N.D)
http://www.1818.co.il/index2.php?id=87&lang=HEB