קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  חלב שקדיםשליחת דוא"ל לכותב ההודעהלאה 17:21 17/07/13
התבאסתי קשות... אני בדרך כלל לא להוטה על מתוקים, אבל פה ושם הייתי טועמת ונהנת.
ניסיתי להכין חלב שקדים, עם הסטיביה יצא ממש אבל ממש לא משהו, השאיר טעם לוואי. מן הסתם שאר המתכונים יהיו כך...
מתבאסת :(

שאלה לי, סירופ אגבה נחשב עם אנדקס גליקמי די נמוך בהשוואה לסוכר, לדבש, מייפל, סליאן... אז למה בכל אופן לא מומלץ לצרוך אותו? אולי בכמויות קטנות?

תודה רבה ענת על הכל! הפורום הזה הוא הצלה!!! :)
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   סירופ אגבהשליחת דוא"ל לכותב ההודעהענת טל 21:13 17/07/13
לא רק האינדקס הגליקמי קובע האם ניתן לצרוך את המוצר או לא בדיאטת קנדידה. גם הניסיון שלנו מנחה אותנו לצד מחקרים. דווקא על סירופ אגבה חסר לנו מידע לכן אנחנו זהירים איתו.

בעיה נוספת בתחום סירופ האגבה הוא שיש המון זיופים וקשה לקבוע איזה מהמוצרים הוא אמין מספיק.

אני מכירה היטב את הקושי בהימנעות ממתוק בדיאטת קנדידה, אבל המאמץ הזה מאוד משתלם והקושי הולך ופוחת עם התקדמות הטיפול.

בקרוב אפרסם בפורום כתבה על דרכים להתמודדות עם החשק למתוק.

תחזיקי מעמד.

ענת טל
נטורופתית N.D
http://www.1818.co.il/index2.php?id=87&lang=HEB