קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  צריכת פסטה ופירות בזמן הקנדידההודיה 10:30 14/10/10
שלום!רציתי לשאול לגבי פסטה ופירות בזמן הקנדידה:* האם מותר לצרוך את הפסטה של אוסם מחיטה מלאה פסטה 100%חיטת דורום הרכיבים: קמח סמולינה מחיטת דורום מלאה (מכיל גלוטן, ללא חומר משמר וללא צבע מאכל)האם מותר לאכול אותה יש את אותה פסטה גם לחברת הרדוף ההבדל בין שני החברות אוסם והרדוף שאוסם בהכשר בד"ץ ואני מקפידה על הכשר מהדרין והרדוף לא בד"ץ אבל מצוין עליו שהוא אורגני על אוסם לא כתוב אורגני וכן האם מותר פתיתים אורגנים מקמח מלא רכיבים:קמח דורום אורגני מלא (מכיל גלוטן) של חברת השדה מוצרים אורגנים יש גם פסטות שכתוב עליהם מקמח מלא למחצה/מנופה למחצה האם זה מותר? וכן הבנתי שמותר אך שיהיה בטוחה באמת האם מותר כוסמת רגילה ויש אורגנית וכן אורזמלא ארוך ואורז בשמתי מלא?
שאלה נוספת *לגבי פירות הבנתי ממה שכתבתם באתר שאסור מיץ פירות וכתבתים למישהי שמותר תפוח אפוי עם קינמון אפילו שזה במיקרוגל לכן רציתי לשאול אם אני מבינה נכון כנראה שאסור בגלל שבמיץ בפירות מסוג כמו תפוז שסוחטים אותו נשאר רק המיץ בלי הפרי ואז אוכלים רק את הסוכר אבל לא הבנתי מה הבעייה לקחת תפוח / אגס הפירות המותרים לקנדידה ולשים בבלנדר זה לא בדיוק מיץ כי הפרי נשאר בפנים פשוט שיהיה שינוי כשכולם אוכלים גלידה ומעדנים וכד' אני לא רוצה להישאר שונה מה הבעיה לקחת פירות כמו תפוח אגס או גזר ולשים בבלנדר מקסימום עם מעט מים האם זה מותר כי זה לא שאני מוציאה את הפרי ומשאירה רק את הנוזל שמן הסתם מלא בסוכר וכן האם מותר לי לקחת את הפירות המותרים לבשל במים עם קינמון כמו שעושים ריבה רק בלי סוכר וכשהפרי רך למרוח אותו על לחם שאור עם מעט מהמים שאיתו או שהבעיה במים שבישלנו בו כי יכול להיות שברגע שמבשלים את הפרי כל הסוכר המתיקות של הפרי עוברת למי הבישול ?
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   פירות, מיצי פירות ועודשליחת דוא"ל לכותב ההודעהענת טל 18:51 14/10/10
כל הפסטות שציינת, פתיתים, ואורז מלא שציינת - מותר.

לגבי מיצי פירות - זה מצוין שאת מנסה להבין את הרציונל.

אז קודם כל באמת זה יותר בריא לשתות את המיץ עם הקליפה כשהיא מרוסקת, אבל לקנדידה זה עדיין לא מומלץ. כשמשנים את הצורה של המזון כבר אז הערך הגליקמי משתנה.
לכן יש הבדל בין לאכול את הפרי השלם, וללעוס אותו לאט לאט, ביס, ביס לבין לשתות אותו מרוסק. אותו הדבר קורה למשל גם בתפוחי אדמה. כשעושים מתפוח אדמה פירה, הערך הגליקמי שלו עולה.

ענת טל
נטורופתית (N.DÒ)
www.1818.co.il/index2.php?id=87&lang=HEB


 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו