קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  הינועה 22:58 18/11/14
מותר גבינת פטה/בולגרית (כמובן עיזים/כבשים)..?? הבנתי שבתהליך הייצור יש התססה..????אשמח לתשובה
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   נועה- תגובהרותם רוזנברג 12:33 23/11/14
שלום נועה, שאלה טובה. התשובה היא שמוצרי חלב עיזים (וחלב בכלל) אינם מתאימים לכל אחד, ישנם אנשים שרגישים יותר וגופם מייצר ליחה רבה כתגובה לחלבון החלב. פטריית הקנדידה משגשגת בסביבה לחה וחמה, ולאנשים אלו לא מומלץ לצרוך מוצרי חלב. לפעמים יש קשר לסוג הדם ולפעמים זה תלוי בפלורת המעיים. אם כתגובה לאכילת מוצרי חלב יש יותר נזלת/ נשימה כבדה /הרגשה של נפיחות וכבדות כנראה שלא כדאי . שבוע נפלא ורפואה שלמה


 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו