קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  קרקרים מכוסמין מלאנטלי 08:08 25/11/14
היי,
קניתי לפני כמה ימים קרקרים אורגנים מכוסמין.
מה שרשום ברכיבים: קמח כוסמין מלא (95%), מים.
אך אחרי שכבר התחלתי לאכול - שמתי לב שבסימון התזונתי ל-100 גרם (כ-9 קרקרים) רשום סוכרים: 1.1.
האם זה משמעותי וצריך להימנע מלאכול אותם? ואם כן, האם הפטריה יכלה לשגשג בעקבות האכילה של זה? (אני כבר בחודש טיפול- קנדידה רמה 4).
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   נטלי - תגובהרותם רוזנברג 11:31 25/11/14
שלום נטלי בוקר טוב. קרקרים מקמח כוסמין מלא ללא תוספת סוכר הם בסדר גמור. בכל פחמימה יש כמות סוכרים מסויימת1.1 למאה גרם זה נמוך מאד ולא ישפיע על הפטריה.
רפואה שלמה :)
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   תודה רבה רותם:)נטלי 13:35 25/11/14
מה הכמות המקסימלית האפשרית שהפחמימות יכילו סוכרים?


 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו