קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  2 שאלותבתאל 01:57 28/10/10
1. רציתי לדעת האם מותר לאכול כרוב שמוטגן בשמן זית אני מאמינה שכן אך רציתי לדעת אותו הדבר בכלל לגבי כל ירק וכדו' שמטוגן האם יש בעיה ביטגון וכן לגבי חצילים מטוגנים האם מותר אני מתכוונת לטיגון בשמן זית?
2. בדרך כלל אני קונה את הלחם שיפון של ד"ר מארק לעיתים אני אוכלת לחם מקמח מלא כמובן ששלא שמרים וללא סוכר רציתי לדעת איזה לחם יותר בריא האם עדיף לקנות לחם כוסמין המוכרת בחנות הטבע אמרה לי שכוסמין לא טוב למי שיש קנדידה וששיפון הוא המתאים האם הגיוני שהבטן מתנפחת מהלחם גם אם אין לו שמרים
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   נפיחותשליחת דוא"ל לכותב ההודעהענת טל 20:36 30/10/10

1. אפשר לאכול אוכל שטוגן בשמן זית בדיאטת קנדידה. ועם זאת אני ממליצה לא להפריז במאכלים מטוגנים באופן כללי.

2. כוסמין נחשב לדגן הטוב ביותר ועליו אני מאוד ממליצה.

לנפיחות יש מספר סיבות:
פירוק לא יעיל של המזון - במקרה הזה הייתי ממליצה לאכול ארוחות קטנות יותר כדי לעכל על מערכת העיכול.
יכול להיות קושי בעיכול מזון מסוים (למשל בשר) או מרגישות למזון מסוים - במקרה הזה צריך להוריד/להפחית את אותו מזון שהוא בעייתי מהתפריט.
קנדידה כבר אמרנו?

הייתי בודקת גם מה את מורחת על הלחם. יכול להיות שזה מה שגורם לך לנפיחות.

ההמלצות האלה הן כמובן מאוד כלליות. מומלץ לפנות למטפל/ת שלך ולעדכן אותו/ה במצבך.

ענת טל
נטורופתית (N.D)
www.1818.co.il/index2.php?id=87&lang=HEB

 

https://danielashefi.com/



 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו