קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  מתכון משופר לפיצה בזמן הדיאטה לקנדידהרותם 18:38 03/04/16
זה המתכון שלי בתיאבון

בס"ד

פיצה בדיאטת קנדידה

לבסיס:
ראש כרובית בינונית (כ-3 כוסות כרובית גרוסה)
1 כף שמן זית
2 ביצים
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית אורגנו
אבקת שום לפי הטעם

לרוטב:
עגבניות מרוסקות ומתובלות לפי מה שאוהבים (אורגנו,בצל מטוגן, בזיליקום, מלח פלפל, פפריקה אדומה)
תוספות שאוהבים (זיתים, חצילים מטוגנים, עגבניות, גמבה, בצל סגול, ברוקולי, תפוח עץ וכו')
ל"גבינה"
4 כפות טופו מגורר
3 כפות שמן
2 כפות שמרי בירה
כף רוטב סויה (ללא סוכר, ללא חומץ, ללא עמילן)

ההכנה

1 .מחממים תנור ל-250 מעלות.
.2 גורסים את הכרובית במעבד מזון. מעבירים אותה לקערה ומחממים במיקרוגל כ-10 דקות. מוסיפים לכרובית את שאר מרכיבי הבסיס ומערבבים.
3.מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשטחים בה את תערובת הכרובית בעיגול או במלבן בעובי של ס"מ בערך.
4.מכניסים לתנור ל-15-20 דקות או עד שהבסיס מתחיל להזהיב.
5.מערבבים את חומרי ה"גבינה"
6.מוצאים את התבנית, מורחים את הבסיס ברוטב העגבניות, מפזרים את הגבינה והתוספות. אופים כ-10 דקות נוספות, אם מחכים ולא טורפים את הפיצה מיד כשהיא יוצאת מהתנור, הבסיס מתקשה מעט ואפשר לאכול אותה כמו פיצה אמיתית.


 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו