שאלות והנחיות | פנינה אילוז | 11:06 18/05/16 | |||||
הי. שנתיים לאחר אבחון וטיפול בקנדידה. מבקשת לקבל הנחיות לגבי חזרה לשיגרה המותרת. ברור שסוכר מחוץ לתחום. האם מותר לחם מקמח מלא, גבינות כמו צהובה וקוטג-אם לא, למה?, מותר סילאן, דבש? מאוד אוהבת בבוקר פרוסת לחם עם כפית טחינה וכפית דבש, יש מניעה? אם כן, למה ועד מתי? יש ממתיק חדש שנקרא אריטריטול, סוויטנגו, מותר? תודה ויום מקסים
|
|||||||
פנינה - תגובה | רותם | 11:28 19/05/16 | |||||
פנינה שלום.
מבחינה בריאותית מוצרי חלב פרה הם יוצרי ליחה ולחות בגוף ומפריעים לפעולתו, הם מכילים אנטיביוטיקה והורמון גדילה המעודד התפתחות תאים סרטניים, אני ממליצה לך לקרוא את הספר "שוטי החלב" של דר אריה אבני. שיקול שלך. את יכולה לחזור כמו פעם או לא. הקנדידה תחזור או לא. לפעמים חוזרת ולפעמים לא.רוצה לקחת את הסיכון? מה שבטוח זה שלשמור על תזונה נכונה זה לשמור על הבריאות, יחד עם זאת זאת הבחירה שלך. רפואה שלמה והצלחה בכל שתבחרי. |
|||||||
שאלה נוספת | פנינה אילוז | 11:40 19/05/16 | |||||
תודה רבה לתשובתך. מה לגבי כפית דבש מידי פעם או שימוש מידי פעם בסילאן ללא סוכר בעוגות. מה לגבי המעבר לחיטה מלאה. תודה
|
|||||||
כתבתי לך זה לשיקולך | רותם | 12:32 19/05/16 | |||||
פורום קנדידה
עדכונים בנושא הקנדידה
הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי
רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו? אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו