קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  מתכונים-מתכון לפיצה מקמח טף וגבינת קשיורותם 14:30 25/01/17
פיצה מקמח טף עם גבינת קשיו

המצרכים:

לבצק:
1/2 ק"ג קמח טף
קורט מלח
1/4 כוס שמן זית/אורז
כוס מים

לגבינת קשיו:
1 חבילת קשיו (330 גר')

תוספות לפיצה (לא חובה)
ממרח פסטו
עגבניות
פטריות
זיתים שחורים
מלח גס
מעט שמן זית
אופן ההכנה:
1. מכינים את הבצק - שמים בקערה כוס קמח וכוס מים, ולשים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה. מכסים במגבת, ומניחים במקום חמים למשך 24 שעות עד שהעיסה תוססת, מופיעות בועות ומתקבל ריח מעט חמצמץ.
2. לאחר שמתקבלת המחמצת, מוסיפים לקערה את הקמח שנותר, יוצקים פנימה מים בהדרגה, חצי מכמות השמן ומלח ולשים בעדינות עד לקבלת בצק במרקם אחיד.
3. מניחים להתפחה במקום חמים במשך כ-12 שעות. הבצק אמור להכפיל את נפחו ולהיות אוורירי וריחני. לאחר ההתפחה, משטחים את הבצק בתבנית אפייה.
4. מכינים את גבינת הקשיו - משרים חבילת קשיו במים במשך לילה שלם. מסננים את התערובת וטוחנים בבלנדר עם מעט מים, עד לקבלת משחה סמיכה ובהירה.
5. מושחים את הבצק במעט שמן זית, מורחים מעל את גבינת הקשיו ומוסיפים אם רוצים פסטו, טאפנד זיתים, עגבניות, זיתים שחורים או כל תוספת אחרת שאוהבים. מכניסים לתנור שחומם ל-220 מעלות, ואופים במשך כ-20 דקות עד לקבלת גוון זהוב.


 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו