קנדידה | p | 18:43 21/06/17 | |||||
הי רציתי לשאול נמצא בתהליך של 5חודשים בקנדידה התחלתי לאכול בעיקר ירוקים וטחינה ו2פרות ביום כדי להוריד פחמימות כמה שאפשר בכדי להיגמל מזה האם 2פרות תפוח ירוק ואגס זה נחשב יותר מדי כי אני עדיין מרגיש תסמינים ולפעמים יותר האם עדיף להימנע פרות בכלל כדי לצאת מזה ? והאם טחינה מה הכמות המותרת לאכול ולא להחמיר את המצב
|
|||||||
פירות - תגובה | רותם | 14:24 22/06/17 | |||||
שלום P
אלו שאלות שאתה צריך להפנות למטפל שלך הוא מכיר את המקרה שלך הרבה יותר טוב ממני. האם ירוקים טחינה ופירות זה כל מה שאתה אוכל? מה לגבי עמילנים, מאכלים מן החי, ירקות מבושלים? האם אתה לוקח צמחי מרפא? פרוביוטיקה? באיזה מינונים? צריך לדעת את הנתונים האלה כדי להבין מדוע אתה לא מתקדם בטיפול. בכל מקרה, אני לא ממליצה להפסיק עם הפירות לגמרי ולמטופלים שלי אני "מרשה" גם 3-4 פירות ביום. לגבי טחינה באופן כללי אין הגבלה על הכמות שאפשר לצרוך ביום ועם זאת לא מומלץ יותר מ7 כפות טחינה גולמית ביום. רפואה שלמה |
|||||||
פורום קנדידה
עדכונים בנושא הקנדידה
הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי
רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו? אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו