קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  חלב סויהשושנה 16:14 22/11/10
אני שאלתי אותך לגבי חלב סויה של חברת אלפרו ואת אמרת לי שנראה לך לפי מה שכתבתי שמופיע על הקופסא שזה בסדר ואת ממליצה על חלב סויה ללא סוכר של הרדוף רציתי לדעת מה ההבדל בין חלב הסויה של הרדוף לחלב הזה של אלפרו שציינתי הבנתי שיש כמה סוגים של חלב סויה של אלפרו וכן של הרדוף ויש כמה שהם ללא סוכר אני רוצה להיות בטוחה שמא שאני שותה הוא אכן בסדר ולא מזיק שאין בעיה בחלב שציינתי לא רק מבחינת הסוכר גם מבחינת זה שכתוב ברכיבים חומרי טעם למרות שצויין בקופסא בחלק אחר - לא ברכיבים שזה ללא חומרי טעם מלאכותיים.דבר נוסף ששאלתי אבל משום מה לא השבת לי האם יש הגבלה לגבי הצריכה של החלב וכן שאר החלב שמותר חוץ מחלב עיזים שקראתי שכתבת למישהי שיש הגבלה בחלב עיזים תודה לך
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   חלב סויהשליחת דוא"ל לכותב ההודעהענת טל 23:03 23/11/10
שני סוגי החלב הם בסדר גמור. אני מעדיפה חלב שהוא כמה שיותר "נקי" מתוספים.

ההגבלה על צריכת חלב עיזים משתנה בהתאם ליכולות המטופל. אם אפשר, אז עדיף כמה שפחות.

חלב שקדים/שיבולת שועל/סויה - אין הגבלה.

ענת טל
נטורופתית (N.D)
http://www.1818.co.il/index2.php?id=87&lang=HEB