קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  בישוליםרמה 18:41 03/10/18
    תגובה
היי אפרת שאלה לגבי רוטב סויה ,רוטב צ'ילי ,פסטרמה ,והאם ניתן לעשות פשטידת ירקות עם שיבולת שועל במקום קמח?תודה
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   בישולים-תגובהרותם 14:19 11/10/18
שלום רמה
לגבי רטבים- יש להשיג בחנויות הטבע רוטב סויה ללא גלוטן וללא סוכר ואת יכולה להשתמש בו. רוטב צ'ילי לצערי הרב לא מצאתי ללא סוכר. פסטרמה את יכולה לאכול אם היא מנתח שלם וללא עמילנים/סוכרים. את יכולה להשתמש בשיבולת שועל ללא גלוטן בפזטידות.
בהצלחה
רותם ND