קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  כרוב כבוש - לרותםאורית 19:54 17/02/19
    תגובה
רותם שלום

קניתי קדירה לכבישת כרוב
כבשתי אותו עם מלח. אומרים שזה פרוביוטיקה,
אבל אני כמטופלת בקנדידה, מרגישה שזה עושה לי תסמינים!
מדוע?
מזונות מותססים לא אמורים להיות טובים לקנדידה?
תודה רבה
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   כרוב כבוש-תגובהרותם 15:39 27/02/19
שלום אורית
ירקות כבושים נחשבים למזון פרוביוטי זה נכון. מזונות פרוביוטיים מכילים אנזימים וויטמינים ואמורים לעזור לגוף בניקוי ובריפוי ולהתגבר על פולשים כמו פטריית הקנדידה.
כאשר מוסיפים לתזונה מזונות פרוביוטיים כדאי לעשות זאת בהדרגה - להתחיל בכפית ביום ואז להעלות את הכמות.
תגובה של חזרת תסמינים כאשר אוכלים מזון פרוביוטי יכולה להיות משתי סיבות. 1. הפרוביוטיקה דוחפת את הגוף לניקוי מהיר ואז יש תסמינים של ניקוי רעלים (נראה שיש רגרסיה) 2. המזון לא מתאים לאותו אדם/אישה.
מומלץ להתייעץ עם המטפל/ת שלך
בהצלחה
רותם רוזנברג ND