קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  רותם יקרה- אורז ופירותמרים 20:14 13/03/19
    תגובה
אשמח וברצוני לדעת:

1. האם יותר מומלץ אורז מלא, או אורז לבן בסמטי ? מה מכיל פחות סוכר שמזין קנדידה?
2. כשהקנדידה תתרפא, מה יגרום לזה שאכילת פםירותצ לא תזין שוב את הקנדידה בסוכר?
ראיתי שכתבת שאפשר לאכול כמעט בלי הגבלה פירות...
הרי אם אוכלי שוב מתוקים וסוכרים, הקנדידה צומחת. מה ההבדל עם פירות (בעיקר מתוקים כמו מנגו, אננס, קלמנטינה וכד)
3. יש לך רעיון איך להנביט שעועית אדומה? (לא נובטת לי, ולפי דניאלה חייבים לאכול מונבט)

תודה
מרים
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   אורז ופירות בדיאטה לקנדידה -תגובהרותם 15:04 27/03/19
שלום מרים
נהניתי לקרוא את שאלותיך
1. האורז המומלץ בזמן הדיאטה לקנדידה הוא אורז מלא, אורז בר או אורז אדום סוגי האורז האלה מכילים פחות סוכר שיכול להזין את הקנדידה.
2. בזמן הטיפול בקנדידה יש הגבלה על פירות הן מבחינת הסוגים המותרים והן מבחינת הכמות לאחר הטיפול הגבלות אלו מבוטלות .פטריית הקנדידה ניזונה בעיקר מסוכר לבן או חום, בחיטה, תפוחי אדמה ואורז לבן וגם ממזונות המכילים שמרים. הסוכר הנמצא בפירות (פרוקטוז) פחות מזין את פטריית הקנדידה ועם זאת מומלץ לצמצם את הצריכה של פירות בזמן הטיפול בקנדידה.
3. השיטה שלי להנבטה היא עם מסננת. אני משרה את הקטניה/דגן שאני רוצה להנביט במים למשך 12-24 שעות לפחות(תלוי בגודל הזרע) ואז מעבירה למסננת עם רשת צפופה מעל קערה. בקערה אני שמה קצת מים. פעמיים ביום אני "משקה" את הנבטים מתחת לברז ומחזירה אותם מעל לקערה.
בהצלחה ורפואה שלמה
רותם רוזנברג ND