קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  שמןפני 18:12 15/04/19
    תגובה
שלום
אני משתמשת בשמן זית כשאני מטגנת ביצה או כשאני מבשלת, מעט,טיגון בצל או שום......זה בסדר?
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   שמן-תגובהרותם 11:08 08/05/19
שלום פני
שמן זית מאבד מערכיו ואפילו הופך לשומן טראנס כאשר מחממים אותו. כדי למנוע או להפחית את התופעה הזאת יש שתי דרכים. האחת להוסיף מים לטיגון והשניה להקפיץ את הירקות במים על מחבת או סיר שלא נדבק ולהוסיף את השמן רק אחרי שמכבים את האש.
אני אישית משתמשת לטיגון/בישול/אפיה בשמן סובין אורז או בשמן קוקוס אורגני(אם אני מכינה משהו עם הרבה תבלינים ולא אכפת לי מהטעם)או שמן קוקוס מזוכך שהוא חסר טעם אך עדיין לא נהרס בטמפרטורות של טיגון, אפיה או בישול.
חג שמייח
רותם רוזנברג ND