קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  קנדידהגלית 13:19 05/08/19
    תגובה
היי שמי גלית ולבת שלי הקטנה בת ה 7 גילו קנדידה נתנו לה תזונה טבעית וגם 6 תוספי תזונה כי נמצאו גם מתכות בגוף הקטע הוא שאני קצת אובדת עצות הלחמים שמוכרים ביחוץ כולם או שהם בלי שמרים ועם סוכר או שיש סוכר ואין שמרים וזה חייב להיות קמח שיפון או כוסמין או חיטה מלאה הקטע הוא שברוב הלחמים מופיע חומר משמר שגורם להשמנה או איזה לחם אני יכולה לקנות לה כי אני כבר ממש אובדת עצות גם הלחמניות והפתיתות אותו דבר גם אני אגב סובלת מקנדידה בנרתיק האם עלי גם להתחיל בתזונה טבעית אשמח לתשובות תודה
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   אולי זה קשורלימור 22:19 12/08/19
אני גם לא עובדת ואין לי מטרה בבוקר סתם שתדעו יכול להיות שזה גם קשור?
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   קנדידה-תגובהרותם 10:55 14/08/19
שלום גלית
בגיל כל כך צעיר קנדידה זה מאתגר מאד (בעיקר לאמא) גם אלנו מגיעים לעיתים ילדים והפיצוי לקושי הוא לרוב שילדים עוברים את זה מהר והטיפול קצר יחסית.
לגבי לחמים. אני בטוחה שהמטפל/ת שלכם מכיר/ה את הלחמים המומלצים ותמיד כדאי להתייעץ עם מישהו שמכיר את המקרה. אנחנו ממליצות על הכנה ביתית ורק אז אפשר לדעת מה באמת יש בלחם. חוץ מזה הלחמים של ד"ר מארק שיפון וכוסמין הם בסדר. היום יש הרבה מאפיות בוטיק שאופות לחמים מכוסמין ומשיפון ללא שמרים. כמעט בכל עיר שמעתי על מאפיה כזאת. כמובן שכדאי לתחקר את האופה לגבי החומרים שהוא שם בלחמים.
בהצלחה
רותם ND