קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  לחם מחמצמת עושה לי טובאבי 15:22 18/10/19
    תגובה
הייתי רותם כמו שאת מכירה אותי
אני הרבה בפורום
אני בודק מזונות ושואל בשביל לצבור ידע
אתמול הייתי במסעדה במאפים
ראיתי כריך לחם מחמצת וירקות וחביתה
שילמתי על הכריך
אני אוכל ואני רואה שהגוף מגיב טוב
לא מרגיש שום תסמינים

אחרי חצי שעה קניתי לבדיקה לחם לבן
התחלתי לאכול לחם לבן בייגלה
הרגשתי ישר סטרס חרדה
לא טוב מעיים

איל זה יכול להיות יש הבדל ???
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   לחם מחמצת עושה לי טוב - תגובהרותם 12:51 23/10/19
שלום אבי
זה נפלא שאתה ממשיך עם המסע שלך לבריאות הגוף והנפש וממשיך לחקור את המזונות והמאכלים ואיך שהם משפיעים עליך. מה שאתה מתאר אופייני לאנשים שיש להם קנדידה!!! רגישות לשמרים. פטריית הקנדידה היא פטריית שמר ולכן כשאוכלים מאכלים עם שמרים וסוכר (בעיקר בצקים כמובן) היא מתחזקת והתסמינים יכולים להתגבר.
לחם מחמצת הוא לחם שהותפח באופן טבעי עם חיידקים שיש באויר ואינם גורמים להתחזקות פטריית הקנדידה. במהך הדיאטה לקנדידה אנחנו ממליצות לאכול רק לחמי מחמצת משיפון או כוסמין ולהימנע מחיטה לחלוטין (קמח לבן, קמח חיטה מלא, קוסקוס, סולת, בורגול וכו').
בהצלחה בהמשך
רותם רוזנברג ND