קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  יוגורט חלב קוקוסכותבת 18:53 28/10/19
    תגובה
הכנתי את היוגורט מחלב קוקוס לפי המתכון שיש כאן בפורום ויש לו ריח חמוץ חזק- זה אמור להיות ככה?
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   יוגורט מחלב קוקוסרותם 09:55 29/10/19
שלום כותבת
מידת החמיצות של היוגורט תלויה בסוג חלב הקוקוס, כמות הפרוביוטיקה שמוסיפים, משך הזמן שהצנצנת שהתה בחוץ ומידת החום שהיתה בחדר. ליוגורט המוכן יש ריח חמוץ וטעם חמצמץ. על פני היוגורט צריכות להיות בועות קטנות שמעידות שחלב הקוקוס עבר תהליך של תסיסה והחמצה. מה שאסור שיהיה זה עובש ירקרק או חום על השכבה העליונה של היוגורט. אני ממליצה לטעום אותו - הטעם צריך להיות יוגורטי חמצמץ ולא עבש. יש כאלה שמעדיפים טעם חמוץ יותר ומשאירים את הצנצנת יותר זמן מחוץ למקרר.
מחזיקה לך אצבעות בהצלחה
רותם רוזנברג ND


 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו