קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  משפר אפיה וקמח סויהציפי 00:19 11/09/22
    תגובה
שלום. גיליתי את לחם המחמצת כוסמין מלא של חברת "נושה". טעים מאוד, אוורירי ביותר אבל יש בו משפר אפיה. 0.01 % מכלל הקמחים. האם זה בסדר? האם מעט קמח סויה זו בעיה? תודה רבה
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   משפר אפיה וקמח סויה- תגובהרותם 16:12 15/01/23
היי ציפי :)
אין בעיה עם משפר האפיה בלחם בזמן הדיאטה לקנדידה. ברוב הלחמים התעשיתיים יש משפרי אפיה . הדרך היחידה להימנע מהם היא לאפות בבית.
לגבי קמח סויה - אפשרי בכמות קטנה מתוך מאפה או תבשיל
בהצלחה :)
רותם


 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו