קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה ללא תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  תפוז/קלמנטינה/פומלה-מותרים?שושי 23:37 28/12/10
תגובה ללא תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   פומלה ופומלית - כן. תפוז וקלמנטינה - לאשליחת דוא"ל לכותב ההודעהענת טל 10:02 29/12/10
תגובה ללא תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   ישנה כמות יומית מותרת?שושי 14:19 29/12/10
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   סה"כ עד 5 פירות ליוםשליחת דוא"ל לכותב ההודעהענת טל 19:59 29/12/10

https://danielashefi.com/

תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   האם כמות הסוכר בתפוז/קלמנטינה משמעותית יותר גבוהה מפומלית/פומלה ובגלל זה שושי 20:59 29/12/10
הם אסורים למאכל בדיאטת קנדידה?
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   זה לא נקבע לפי כמות סוכרשליחת דוא"ל לכותב ההודעהענת טל 22:04 29/12/10
אלא לפי האינדקס הגליקמי של אותו מאכל.

ענת טל
נטורופתית (N.D)
http://www.1818.co.il/index2.php?id=87&lang=HEB
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   זה לא נקבע לפי כמות סוכרשליחת דוא"ל לכותב ההודעהענת טל 22:04 29/12/10
אלא לפי האינדקס הגליקמי של אותו מאכל.

ענת טל
נטורופתית (N.D)
http://www.1818.co.il/index2.php?id=87&lang=HEB
תגובה ללא תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   המונח "אינדקס גליקמי" מוזכר פה רבות-אפשר לקבל קצת הבהרה לגבי פירושו ומה ההבדל בינו לבין כמות הסוכר במוצר?שושי 22:57 29/12/10
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   אינדקס גליקמי - הסברשליחת דוא"ל לכותב ההודעהענת טל 11:22 30/12/10
האינדקס הגליקמי מתאר לנו את ההשפעה שיש למזון על רמת הסוכר בדם.

מזונות שמעלים במהירות את רמת הסוכר בדם הם בעלי אינדקס גליקמי גבוה - מהם אנחנו משתדלים להימנע בדיאטת קנדידה וגם בדיאטה לחולי סכרת. באופן כללי מוטב גם לשאר האנשים לשמור על תזונה בעלת אינדקס גליקמי נמוך.

את כל המזונות אנחנו משווים לגלוקוז שהוא בעל האינדקס הגליקמי הכי גבוה וקיבל את הציון 100. למשל האינדקס הגליקמי של תפוח הוא 29-38 (תלוי בסוג).

יש דברים שהם בשליטתנו שיכולים להשפיע על האינדקס הגליקמי של מזון מסוים או ארוחה שלמה. למשל סיבים תזונתיים מורידים את האינדקס הגליקמי. כלומר, הם מונעים עלייה מהירה של רמת הסוכר בדם. דבר נוסף הוא הצורה של האוכל. כשמרסקים מזון אז האינדקס הגליקמי שלו עולה.

ענת טל
נטורופתית (N.D)
http://www.1818.co.il/index2.php?id=87&lang=HEB
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   האם יש קישור לרשימת המזונות והאינדקס הגליקמי שלהם ?שושי 16:13 30/12/10
אני מעוניינת להמשיך לצרוך מזונות בעלי אינדקס גליקמי נמוך כי זה בהחלט יותר בריא-גם אחרי דיאטת הקנדידה שלי.
מעבר לכך,בני בן ה4 הוא היפראקטיבי שבמגע עם מוצר המכיל סוכר-יש כמעט מייד השפעה שלילית על ההתנהגות.
ולכן אני מנסה גם בבית וגם בגן לחשוף אותו למזונות ללא סוכר או דלי סוכר.
אך, איני מודעת למזונות שהם בעלי אינדקס גליקמי נמוך.
תוכלי לעזור לי בנושא זה?


 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו