קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  פשטידותמתעניינת 15:58 12/01/11
האם מותר להכין פשטידות עם ירקות, קמח מלא ואבקת אפייה או סודה לשתייה?
תגובה ללא תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   מותרשליחת דוא"ל לכותב ההודעהענת טל 10:08 13/01/11
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   אבקת אפייה -זה לא כמו שמרים??שושי 23:53 14/01/11
פעם הכנתי פשטידה עם מרכיבים מותרים. והשתמשתי בקמח חיטה מלא תופח-וזה עשה לי יופי של תופעות לוואי,,,
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   אבקת אפייה - לא כמו שמריםשליחת דוא"ל לכותב ההודעהענת טל 21:50 15/01/11
אבל אם הרגשת שזה עושה לך טוב - אז עדיף להימנע.

ענת טל
נטורופתית (ÑN.D)
http://www.1818.co.il/index2.php?id=87&lang=HEB