קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  אני מקווה שזה לא מטריד אשמח אם תוכלי לעזורדינה 01:07 02/02/11
רציתי לדעת אם יש מתכון לפשטידה שמותר לאכול בזמן הדיאטה שלה הקנדידה כי כל המתכונים יש או גבינות או תפוח אדמה או מיונז וכד' אשמח אם ידוע לך על מתכון לפשטידה שקלה להכנה אשמח גם אם אפשר להכינה לא בתנור אלא כמו שעושים על הגז או בדרך אחרת
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   מתכון לפשטידותשליחת דוא"ל לכותב ההודעהענת טל 20:32 09/02/11

לתחתית: כוס וחצי קמח שיפון/כוסמין/חיטה מלאה, רבע-חצי כוס מים, חצי כפית מלח, חצי חבילת חמאה קטנה.
ללוש את הכל ביחד.

לתערובת:

פשטידת ירקות:
חצי חבילה של ברוקולי + חצי חבילת כרובית (לבשל במים עד שמתרכך ולחתוך קטן)
2 בצלים חתוכים קטן מטוגנים, 3 ביצים, מלח, פלפל.

פשטידת בטטה:
4 בטטות בינוניות, חתוכות (לרכך במים), 2 בצלים בינויים חתכים מטוגנים, 3 ביצים, מלח, פלפל.

משטיחים את הבצק לתחתית עם מארוך עד לקבלת שכבת בצק דקה. מצמידים את הבצק לתבנית כולל השוליים. אופים את התחתית חלקית: 13 דקות על חום של 180 מעלות.

שופכים את התערובת על התחתית עד שממלאים את כל התבנית ומכניסים לתנור לשעה על 180 מעלות.