שאלות לגבי תפריט קנדידה | לילך | 19:52 25/11/13 | |||||
1. אני רוצה להכין סלט כרובית בטחינה ולצורך כך אני משרה את הכרובית בחומץ להוצאת מזיקים ולאחר מכן שוטפת את הכרובית. האם עצם השרית הכרובית בחומץ תזיק לדיאטה?
2. האם מותר לאכול חרדל? 3. האם מותר לאכול אוכמניות קפואות טבעיות ללא תוספים? |
|||||||
שאלה נוספת | לילך | 20:49 25/11/13 | |||||
מה לגבי זיתים מקופסאות שימורים?
|
|||||||
זיתים אפשר | יערה דינסמן-שושני | 10:04 27/11/13 | |||||
תפריט קנדידה - תגובה | יערה דינסמן-שושני | 10:12 27/11/13 | |||||
שלום לילך, לגבי חומץ - אם את שוטפת את הכרובית היטב במים לאחר ההשריה אז זה בסדר. נוכחות חומץ מעלה את הסביבה החומצית ולכן " תומכת" בהתפתחות הקנדידה ( שאוהבת רקמה חומצית) .
חרדל- מותר אוכמניות - פעם בשבוע בברכה ובהצלחה , יערה |
|||||||
פורום קנדידה
עדכונים בנושא הקנדידה
הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי
רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו? אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו