קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  שאלות לגבי תפריט קנדידהלילך 19:52 25/11/13
1. אני רוצה להכין סלט כרובית בטחינה ולצורך כך אני משרה את הכרובית בחומץ להוצאת מזיקים ולאחר מכן שוטפת את הכרובית. האם עצם השרית הכרובית בחומץ תזיק לדיאטה?
2. האם מותר לאכול חרדל?
3. האם מותר לאכול אוכמניות קפואות טבעיות ללא תוספים?
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   שאלה נוספתלילך 20:49 25/11/13
מה לגבי זיתים מקופסאות שימורים?
תגובה ללא תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   זיתים אפשרשליחת דוא"ל לכותב ההודעהיערה דינסמן-שושני 10:04 27/11/13
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   תפריט קנדידה - תגובהשליחת דוא"ל לכותב ההודעהיערה דינסמן-שושני 10:12 27/11/13
שלום לילך, לגבי חומץ - אם את שוטפת את הכרובית היטב במים לאחר ההשריה אז זה בסדר. נוכחות חומץ מעלה את הסביבה החומצית ולכן " תומכת" בהתפתחות הקנדידה ( שאוהבת רקמה חומצית) .
חרדל- מותר
אוכמניות - פעם בשבוע

בברכה ובהצלחה ,
יערה


 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו