קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  האם מותר..סיון 09:21 12/11/14
האם מותר לאכול פיצפוצי כוסמת, פיצפוצי אורז מלא, פיצפוצי קינואה ללא סוכר כמובן ?

וכן האם מותר להשתמש בתוסף האפייה קסטן גאם בעת הדיאטה?

תודה רבה
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   סיוון- תגובהיערה שושני-דינסמן 10:47 12/11/14
היי סיון, לגבי פצפוצי אורז/קינואה/כוסמת מדובר בדגנים שמחינה תזונתית אינם מלאים ולכן עדיף לא לצרוך מהם הרבה. מדי פעם זה בסדר. לגבי קסטן גאם עדיף להימנע ממנו מאחר והוא יוצר תסיסה והדבקות של חומרים בבטן, אם מדובר באפיה עדיף להשתמש במחמצת שאור ללא שמרים.
רפואה שלמה ויום נעים


 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו