קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  שאלותאייל 17:32 14/02/15
שלום,
רציתי לברר האם קיימת בעיה עם אבקת אפייה? ראיתי כאן מתכונים שכוללים אבקת אפייה ונטורופתים רבים טוענים שאין לצרוך. כמו כן, האם מותר לצרוך פלפלים ללא הגבלה?(בצבעים שונים). כמו כן מותר לאפות עם קסנטן גאם?הבנתי שהוא לא מתעכל בגוף ולכן לא יכול להזיק. האם מותר קמח טף? הוא מכיל המון סיבים ולכן הוא אפילו טוב יותר מחיטה מלאה. אודה על התשובות
אייל
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   אייל- תגובהרותם 11:59 17/02/15
שלום אייל תודה שפנית אלי. אבקת אפייה אינה בעייתית בזמן הדיאטה לקנדידה ועם זאת כדאי לצרוך אותה ללא אלומיניום ואפשר להשיגה בבתי טבע שונים, אפשר להשתמש גם באבקת סודה לשתיה. לגבי הפלפלים- בכמה מדובר? אם יש רגישות לסולניים כדאי לא לצרוך הרבה. קסטן גאם מיוצר ע"י תהליך תסיסה של שמרים שעלולים לעורר את הקנדידה ולכן אינו מומלץ בזמן הטיפול בקנדידה. קמח טף מותר לשימוש - כמובן בלי שמרים ובלי התפחה בבירה.
יום טוב ורפואה שלמה
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   המשך לשאלהאייל 12:04 17/02/15
פלפל אחד מכל צבע ליום- אדום, כתום וצהוב. זה בסדר?
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   תגובה - המשךרותם 12:09 17/02/15
כן
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   :-)אייל 12:10 17/02/15
תודה
:-)