שאלות | אייל | 17:32 14/02/15 | |||||
שלום,
רציתי לברר האם קיימת בעיה עם אבקת אפייה? ראיתי כאן מתכונים שכוללים אבקת אפייה ונטורופתים רבים טוענים שאין לצרוך. כמו כן, האם מותר לצרוך פלפלים ללא הגבלה?(בצבעים שונים). כמו כן מותר לאפות עם קסנטן גאם?הבנתי שהוא לא מתעכל בגוף ולכן לא יכול להזיק. האם מותר קמח טף? הוא מכיל המון סיבים ולכן הוא אפילו טוב יותר מחיטה מלאה. אודה על התשובות אייל |
|||||||
אייל- תגובה | רותם | 11:59 17/02/15 | |||||
שלום אייל תודה שפנית אלי. אבקת אפייה אינה בעייתית בזמן הדיאטה לקנדידה ועם זאת כדאי לצרוך אותה ללא אלומיניום ואפשר להשיגה בבתי טבע שונים, אפשר להשתמש גם באבקת סודה לשתיה. לגבי הפלפלים- בכמה מדובר? אם יש רגישות לסולניים כדאי לא לצרוך הרבה. קסטן גאם מיוצר ע"י תהליך תסיסה של שמרים שעלולים לעורר את הקנדידה ולכן אינו מומלץ בזמן הטיפול בקנדידה. קמח טף מותר לשימוש - כמובן בלי שמרים ובלי התפחה בבירה.
יום טוב ורפואה שלמה |
|||||||
המשך לשאלה | אייל | 12:04 17/02/15 | |||||
פלפל אחד מכל צבע ליום- אדום, כתום וצהוב. זה בסדר?
|
|||||||
תגובה - המשך | רותם | 12:09 17/02/15 | |||||
כן
|
|||||||
:-) | אייל | 12:10 17/02/15 | |||||
תודה
:-) |
|||||||
פורום קנדידה
עדכונים בנושא הקנדידה
הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי
רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו? אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו