עובש בלחם שיפון/כוסמין של דר' מרק | דורית | 03:33 22/04/15 | |||||
כאשר מקפיאה לחם שיפון /כוסמין של דר' מרק, ואח"כ מפשירה ומניחה בטוסטר, מקבלת פרוסה שמצד אחד קלויה ומצד שני יש שיכבה לבנה כזו. האם זה ע ו ב ש ? זה קורה גם כאשר עדיין יש תוקף ללחם. (זורקת המון בגלל זה)..
תודה על התיחסותכם. דורית |
|||||||
דורית-תגובה | רותם | 10:56 26/04/15 | |||||
שבוע טוב דורית, השכבה הלבנה היא אינה עובש ואת יכולה לאכול את הלחם של ד"ר מרק ללא חשש כשהוא יוצא מהקפאה. השכבה הלבה נוצרת בעקבות שינויי הטמפרטורה ותהליך ההקפאה .
רפואה שלמה |
|||||||
תודה מקרב לב על התייחסותכן. תבורכו! הסרתן דאגה מליבי. לומדים כל החיים (: | דורית | 12:47 27/04/15 | |||||
רוב תודות על התייחסותכן. לומדים כל החיים :) ראו בטוב ובנעימים ורק דברים טובים! דורית.
|
|||||||
פורום קנדידה
עדכונים בנושא הקנדידה
הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי
רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו? אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו