קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  עובש בלחם שיפון/כוסמין של דר' מרקדורית 03:33 22/04/15
כאשר מקפיאה לחם שיפון /כוסמין של דר' מרק, ואח"כ מפשירה ומניחה בטוסטר, מקבלת פרוסה שמצד אחד קלויה ומצד שני יש שיכבה לבנה כזו. האם זה ע ו ב ש ? זה קורה גם כאשר עדיין יש תוקף ללחם. (זורקת המון בגלל זה)..
תודה על התיחסותכם. דורית
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   דורית-תגובהרותם 10:56 26/04/15
שבוע טוב דורית, השכבה הלבנה היא אינה עובש ואת יכולה לאכול את הלחם של ד"ר מרק ללא חשש כשהוא יוצא מהקפאה. השכבה הלבה נוצרת בעקבות שינויי הטמפרטורה ותהליך ההקפאה .
רפואה שלמה
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   תודה מקרב לב על התייחסותכן. תבורכו! הסרתן דאגה מליבי. לומדים כל החיים (:דורית 12:47 27/04/15
רוב תודות על התייחסותכן. לומדים כל החיים :) ראו בטוב ובנעימים ורק דברים טובים! דורית.