![]() |
עובש בלחם שיפון/כוסמין של דר' מרק | דורית | 03:33 22/04/15 | ||||
כאשר מקפיאה לחם שיפון /כוסמין של דר' מרק, ואח"כ מפשירה ומניחה בטוסטר, מקבלת פרוסה שמצד אחד קלויה ומצד שני יש שיכבה לבנה כזו. האם זה ע ו ב ש ? זה קורה גם כאשר עדיין יש תוקף ללחם. (זורקת המון בגלל זה)..
תודה על התיחסותכם. דורית |
|||||||
![]() |
דורית-תגובה | רותם | 10:56 26/04/15 | ||||
שבוע טוב דורית, השכבה הלבנה היא אינה עובש ואת יכולה לאכול את הלחם של ד"ר מרק ללא חשש כשהוא יוצא מהקפאה. השכבה הלבה נוצרת בעקבות שינויי הטמפרטורה ותהליך ההקפאה .
רפואה שלמה |
|||||||
![]() |
תודה מקרב לב על התייחסותכן. תבורכו! הסרתן דאגה מליבי. לומדים כל החיים (: | דורית | 12:47 27/04/15 | ||||
רוב תודות על התייחסותכן. לומדים כל החיים :) ראו בטוב ובנעימים ורק דברים טובים! דורית.
|
|||||||
פורום קנדידה
עדכונים בנושא הקנדידה
הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם