קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  לחםאחת 14:52 30/11/10
עד עכשיו צרכתי את הלחם השיפון של ד"ר מרק רציתי לדעת האם יותר טוב שאעבור ללחם כוסמים כי הבנתי שכוסמין יותר טוב משיפון וגם רציתי לדעת איפה יש יותר גלוטן בלחם כוסין או בלחם משיפון כלומר אם ייתכן שיש לי רגישות לגלוטן למרות שיש גלוטן בשני הקמחים אבל לא באותה כמות איפה יש פחות כי לאחרונה שמתי לב שכשאני אוכלת מהלחם שיפון אז יש לי גזים אני לא יודעת אם זה הגורם אבל יכול להיות שכן אני מנסה לחשוב אולי זה רגישות לגלוטן אבל עכשיו אני חושבת שאולי פשוט יכול להיות שיש לי רגישות לשיפון וזה מה שגורם לי לבעיה אבל חשוב לי לדעת האם כדאי לנסות להחליף ללחם כוסמין או ללחם שעשוי מקמח מלא(חיטה)ללא שמרים וללא סוכר אשמח לקבל מענה תודה מראש!!!
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   קמח כוסמיןשליחת דוא"ל לכותב ההודעהענת טל 21:29 30/11/10
כוסמין נחשב לדגן יותר טוב משיפון. יש בו פחות גלוטן.

מאוד קשה לאבחן רגישויות למזונות השונים, אני ממליצה לא לנסות לאבחן את זה לבד, אלא רק בטיפול, מכיוון שזה עלול לקחת הרבה זמן.

ענת טל
נטורופתית (N.D)
http://www.1818.co.il/index2.php?id=87&lang=HEB