קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  גבינה צהובה טבעוניתמור 04:45 07/04/18
    תגובה
האם יש כאן רכיבים שבעייתיים לתזונת קנדידה?

מרכיבים: מים, שמן קוקוס (23%), עמילן תפוח אדמה, עמילן מעובד, מלח ים, חומרים מתחלבים: (נתרן פוליפוספט, ציטרט הנתרן), טעמים טבעונים, מייצב חומציות (חומצת לימון), חומר משמר (E202Ò), צבע מאכל בטא קרוטן

ואם כן אשמח לדעת מהם.
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   גבינה צהובה טבעונית-תגובה רותם 11:19 08/04/18
שלום מור
הגבינה הטבעונית הזאת אינה מתאימה לדיאטה לקנדידה , לצערי. תפו"א אינם חלק מהמזונות שמותרים.
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   ושאר המרכיבים מותרים?מור 18:50 08/04/18
עמילנים מעובדים?
חומר משמר מסוג e202?
בכלל חומרים משמרים מותר?
צבע מאכל בטא קרוטן?
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   רכיבים-תגובהרותם 15:47 11/04/18
היי מור
לגבי שאר רכיבי הגבינה הצהובה הטבעונית- ברגע שרשום "עמילנים" זה כבר לא מתאים לדיאטה לקנדידה מאחר ומקור העמילנים אינו ברור.... לגבי חומר משמר E202 נכתב עליו באינטרנט שהוא מסרטן ויכול לפגוע בכבד. בטא קרוטן- צבע מאכל טבעי ואינו מזיק. באופן כללי כל אוכל מעובד מכיל רעלנים.
בהצלחה
רותם רוזנברג ND


 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו