קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

המעבדה בבעלות פרטית, וממוקמת בבית חולים אלישע בחיפה

קנדידה בודקים רק במעבדה

להזמנת ערכה
מסחרי ומיידי או יסודי ומקצועי? קנדידה בודקים רק במעבדה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  גבינה צהובה טבעוניתמור 04:45 07/04/18
    תגובה
האם יש כאן רכיבים שבעייתיים לתזונת קנדידה?

מרכיבים: מים, שמן קוקוס (23%), עמילן תפוח אדמה, עמילן מעובד, מלח ים, חומרים מתחלבים: (נתרן פוליפוספט, ציטרט הנתרן), טעמים טבעונים, מייצב חומציות (חומצת לימון), חומר משמר (E202Ò), צבע מאכל בטא קרוטן

ואם כן אשמח לדעת מהם.
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   גבינה צהובה טבעונית-תגובה רותם 11:19 08/04/18
שלום מור
הגבינה הטבעונית הזאת אינה מתאימה לדיאטה לקנדידה , לצערי. תפו"א אינם חלק מהמזונות שמותרים.
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   ושאר המרכיבים מותרים?מור 18:50 08/04/18
עמילנים מעובדים?
חומר משמר מסוג e202?
בכלל חומרים משמרים מותר?
צבע מאכל בטא קרוטן?
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   רכיבים-תגובהרותם 15:47 11/04/18
היי מור
לגבי שאר רכיבי הגבינה הצהובה הטבעונית- ברגע שרשום "עמילנים" זה כבר לא מתאים לדיאטה לקנדידה מאחר ומקור העמילנים אינו ברור.... לגבי חומר משמר E202 נכתב עליו באינטרנט שהוא מסרטן ויכול לפגוע בכבד. בטא קרוטן- צבע מאכל טבעי ואינו מזיק. באופן כללי כל אוכל מעובד מכיל רעלנים.
בהצלחה
רותם רוזנברג ND


אל תהסס/י - לחץ/י כאן להזמנה מיידית של ערכת בדיקת קנדידה אישית בדואר   

קנדידה https://1818.co.il/