קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  זה מתכון לגבינה מאגוזים האם מותר? מור 21:23 12/11/18
    תגובה
200 גרם שקדים
300 גרם קשיו
500 מ"ל מים
15 גרם מלח
(אפשר לקנות טחון ולדלג על הבלנדר)
מכניסים כל המרכיבים לבלנדר טוחנים עד למרקם חלק שמים את הבלילה בקערה ומכסים במגבת לחה
מחכים. מערבבים פעמיים ביום
העיסה צריכה לתסוס אחרי יום יומיים
אחיצוייעמחימעוייחרי תסיסה של 2-4 ימים להכניס לצנצנת במקרר
שיפורים: להוסיף לעיסה מיץ מלימון שלם בכדי להקטין את תהליך תסיסת החיידקים ומקבלים גבינה עם טעם מעודן
‏ ניתן לקצר את זמן התסיסה ע"י הוספת חצי כוס גבינה מוכנה לעיסהעהביי
‏ לקבלת גבינה יבשה יותר ניתן להניח במקרר בתוך בד כותנה במסננת עד לקבלת קשיות מתאימה
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   מתכונים-מתכון לגבינה מאגוזים-תגובהרותם 13:45 13/11/18
היי מור
המרשם נראה מצוין זאת צריכה להיות "גבינה מאד מוצלחת וגם מתאימה לדיאטה לקנדידה
בהצלחה
רותם ND