קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  מה עושים בסרט?הילה 22:46 04/01/19
    תגובה
אני שואלת בכל הרצינות. לא בשל חיבתי לפופקורן,
לא נעים לי להיות זו שלא נוגעת בכלום. משביתת שמחות.
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   מה עושים בסרט-תגובהרותם 13:05 06/01/19
שלום הילה
אני מבינה את חוסר הסיפוק שלך ואת הרצון שלך להשתתף בחגיגה עם כולם תירס הוא לא חלק מהדיאטה לקנדידה וחבל לחרוג ממנה. ישנם חטיפי ירקות שורש שאת יכולה לקנות ברשתות בתי הטבע וגם ברשתות השווק הרגילות. פתרון נוסף הוא להכין את החטיפים האלה בבית ולהביא איתך הנה המתכון לצ'יפס ירקות שורש:

המרכיבים
בטטה, שטופה היטב ויבשה
2 תפוחי אדמה סגולים/כחולים, שטופים ויבשים
2 סלקים בינוניים.
2 לפתות, שטופות ויבשות
1 שורש סלרי/פטרוזיליה
2 גזרים גדולים
1 שורש קסאבה (יוקה)
4 ארטישוק ירושלמי
3-4 כפות שמן זית או שמן אורז
מלח

ההכנה
‭.1‬ מרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפייה.
‭.2‬ פורסים את הירקות דק ככל האפשר (אני עושה זאת במנדולינה בזהירות על האצבעות!!!) מנגבים את הפרוסות היטב בנייר סופג או מגבת ומכניסים לקערה גדולה.מוסיפים את השמן ומערבבים (עם הידיים זה הכי כיף) כך שכל הירקות יהיו משומנים. מניחים על התבניות, כל ירק בנפרד.
‭.3‬ מכניסים לתנור מחומם מראש ל190 מעלות אופים ‭10-כ‬ דקות, עד שהירקות מזהיבים ושוליהם משחימים (אין צורך להפוך).
‭.4‬ מוציאים, בוזקים מעט מלח ומגישים.
בהצלחה ותהני בסרט
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   תודה רבההילה 13:09 06/01/19
את מקסימה:)
האמת היא שלא אכפת לי לא לגעת בפופקורן כל חיי.
קיוויתי שנניח כף של פופקורן רק כדי להיות חלק, לא תשנה יותר מדי.