קנדידה

האתר הישראלי לקנדידה

04-8623901

דניאלה שפי
מומחית לרפואה טבעית
ואבחון וטיפול בקנדידה

להזמנת תור לדניאלה

פורום קנדידה

עדכונים בנושא הקנדידה

הרשמו לקבלת עדכונים, מחקרים, סקרים, מאמרים וכל העדכונים שמגיעים אלינו מכל העולם בנושא הקנדידה ישירות לאי מייל שלכם

האם את/ה מטפל/ת מוסמכ/ת?
הודעה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד  לחם ד"ר מארק ליהיא 16:12 04/04/11
לאחרונה הלחם התחיל לגרום לי לתופעה של גזים, האם יש לחם אחר מלבד זה של ד"ר מארק שמותר לצרוך בדיאטה?
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   לחם שיפון של מאפיה השלוםפלורין 11:21 05/04/11
אני אוכלת לחם שיפון ללא סוכר וללא שמרים של חברת מאפיית השלום לחם עם מחמצת שיפון, טעים מאוד והכי חשוב ללא טעם לוואי ואינו חמוץ מגיע כיכר עגולה בתוך שקית שקופה עם הדפסים ירוקים מומלץ מאוד.
מוכרים אותו רק במרכולים גדולים כמו מגה, שופרסל, חצי חינם.
בהצלחה.
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   לפלוריןאחת 12:23 06/04/11
קראתי באינטרנט על רכיביו של הלחם שציינת ומצויין שם גם לתת ואם לא ידעת אז זהו מרכיב שאסור בדיאטה כדאי שתבדקי שוב כדי שלא יקרה מצב שאת כל כך מנסה לשמור אבל לא תביני מה הורס לך רק בריאות...
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   לאחתפלורין 13:20 06/04/11
אני כבר אחרי, אין קנדידה.
ואני לא היחידה שאוכלת אותו ויש עוד מספר חברות ואוכלות אותו וברוך השם הן כבר אחרי הטיפול והכל בסדר.
מה הבעיה עם לתת זה לא שמרים?
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   הרכיבים של לחם שיפון מלאפלורין 13:25 06/04/11
קמח שיפון מלא, קמת חיטה כהה (מכיל גלוטן), מים, מלח, מחמצת שאור טבעית, לתת טבעי, ויטמין C, ללא סוכר, ללא שמרים
מאפיית שלום - באור יהודה מס' טלפון למי שרוצה לדעת היכן משווקים אותו באזור מגוריכם 03-5332929.
הלחם מאוד טעים ומשביע.
בהצלחה.
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   לפלורין אחת 23:59 06/04/11
פעם שאלתי לגבי מוצר כלשהו באתר אני כבר לא זוכרת מהו אך אני זוכרת שענת השיבה לי שהרכיב הבעייתי הוא לתת היות ולתת הוא ממתיק תכתבי בחיפוש באתר את המילה לתת וראי את התגובה של ענת שלתת זהו ממתיק וגם נראה לי שיש בעייה עם קמח כהה כי קמח כהה לא בהכרח קמח מלא לעיתים הוא רק עובר צביעה על מנת להכהותו(אני מתכוונת באמצעות צבע מאכל כמו שעושים לקמח מלבן שלעיתים מלבינים אותו) בכל אופן לדעתי כדאי שתשאלי את המומחית בעינין כי גם אם את אחרי הקנגיגה כדאי להמשיך לשמור עד כמה שאפשר ולדעתי לחם שאור הוא לא כל כך נורא אפילו די טוב כך שחבל להחזיר את הקנדידה מילא אם אוכלים משהו שאסור אז לפחות משהו שאת יודעת שהתחליף שלו לא טעים אם את מבינה למה כוונתי כלומר למשל בהחלט אפשר להנות מפסטה מקמח מלא לעומת קמח לבן ולא מרגישים מקופחים אבל לעומת זאת אם בא לך אחרי הדיאטה לצרוך משהו מתוק אז כבר עדיף לשבור את הדיאטה ממשהו כזה אבל כמובן במינון קטן מאוד לא להחזיר מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כי בכתב זה דיי קשה
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   לאחתפלורין 09:15 07/04/11
יתכן שבמוצר שאת רצית לצרוך הערך הגליקימי של הלתת הוא גבוה. תלוי בתהליך שהלתת עובר בתעשיה ולאיזה שימוש משתמשים בו, למשקאות אלכוהולים ומזונות מתוקים הוא עובר תהליך הלתתה (התססה) עם שמרים.
כמו שאפשר לאכול תפוחי אדמה מבושלים עם קליפה ואבל פירה אי אפשר לאכול הערך הגליקימי עולה.
עובדה שזה עבד ולא רק עלי גם על עוד מספר חברות שהן כבר סיימו את הטיפול לפני שנה וברוך השם אין להן קנדידה ואני עצמי כבר 4 חודשים אוכלת אותו וברוך השם אין שום תופעות לוואי, לא כאבי בטן או שום סימנים של קנדידה.
יתכן שבלתת טבעית (כמו שכתוב על שקית הלחם) הערך הגליקימי הוא נמוך משום שהוא לא עובר שום תהליך של התססה או משהו דומה.
שיהיה לך ולכולם בהצלחה.
העיקר הבריאות, כל השאר זה בונוס.
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   ממה הלחם עשוי?שליחת דוא"ל לכותב ההודעהענת טל 23:39 14/04/11
אם הוא מחיטה מלאה, אז אני ממליצה לנסות לחם משיפון מלא או מכוסמין. תבדקי אם גם אלו גורמים לגזים.

ענת טל
נטורופתית (N.D)
http://www.1818.co.il/index2.php?id=87&lang=HEB
תגובה עם תוכן; לחץ להצגת ההודעה בדף נפרד   ידעת שגם בלחם שלהם יש מעט סוכר???? 02:33 15/04/11
התקשרתי אליהם לברר על לחים ומרכיבים,והאיש אמר לי שיש כמות קטנה של סוכר-אם אני לא טועה כ16 גרם.
איני יודעת האם כמות קטנטנה זו של סוכר לכל הכיכר לחם משפיה לרעה ל הקנדידה או לא-אבלזה מכעיס שהם מפרסמים בגדול שזה בלי סוכר ולמעשה זה עם.


 



 

       יש לכם שאלות על אבחון קנדידה?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

 

   רוצים להזמין בדיקת צואה מעבדתית עכשיו?      אין לי שום שאלות אני רוצה להזמין את הבדיקה עכשיו